30 Mar 2012

PÅSTAND: DU ER LYKKELIG

En sjeldent gang skriver jeg om ting som slår meg i denne bloggen. Til tross for at det hverken er geeky eller nerdete. Og idag slo en sannhet meg idet jeg gikk mot jobb. 

Om du bor i Norge så er du lykkelig. Selv om du selv mener du ikke er det.

Du har en utdannelse, og om du ikke har en er det fordi du valgte å ikke ta en.

Let Us Learn”: the cry of Egyptian Women Egyptian women continue to struggle for their right to education, as data suggests the number of girls outside schools is double that of boys. - ahramonline
Du har en jobb, og om du ikke har en, så vil staten din passe på at du klarer deg til du får en.

Du har noen som er glad i deg, og noen du elsker. Og om du ikke har noen, kan du ikke skylde på mangel på valg av rase eller legning. 

Two gay men in Iran have been sentenced to death by stoning for taking part in and taping homosexual acts, the International Committee Against Stoning (ICAS) says. - theblaze.com
Du har rett til å mene hva du vil og påvirke politikken i landet ditt, og om du ikke har brukt din stemmerett var det ditt valg å la andre bestemme.

Human rights groups say hundreds of Burmese political prisoners remain incarcerated, despite an amnesty in January, when about 600 of the most prominent activists were released. -eurasiareview.com

Du har eller vil leve et langt sunt liv. Og selv om du dør i morgen, har du ikke manglet noe.

Ja, det er mye i livet ditt eller landet ditt som ikke er perfekt. Men du kan være helt sikker på at et sted der ute i verden er det noen som har det mye - mye verre en deg. 

"Yes, we are happy! Why arn't you?"
Så smil og vær glad for det livet du har. Og neste gang du ser en utstrakt hand så ta den imot, du har mye mer å gi en du tror. 



No comments: