30 Mar 2013

Windows 8 laptop eller tablet?

Apple gir ikke så mye valg og Andoid har sine kraftplugger. Men om du ønsker å gå for en Windows 8 maskin har du et hav av enheter og velge mellom. Men hvem er best? Og bør du kjøpe Tablet eller Laptop?

Du trenger faktisk ikke velge. Windows 8 tablet'ene begynner virkelig å imponere anmelderen. Med mangel på produsenter som vil lage apps for "live tiles" interface'n til Windows 8, vet Microsoft at de er avhengig av å lage maskiner som fungere like bra med "Live tiles" interface og gode gamle Windows desktop. Det resulterer i at PC produsenter som Lenovo, Acer og Microsoft selv virkelig tar seg sammen og tar et gigantisk steg fremover innenfor PC utvikling.

Vi snakker om sammenslåingen av tablet og laptop til en ny hybrid for både arbeid og underholdning. Dette er et konsept som har vært prøvd lenge, men resulterte ofte i klumpete tunge maskiner med dyr pris og kort batteritid. Nå, derimot, begynner det å likne på noe.  Prisene er fortsatt i det høyeste laget -  rundt 8-9000 kr, men garantert bedre enn 21.000 kr, som var prisen for HP sin "Elite book pro" i fjor. Her er de best anmeldte Windows Tablet / Laptop komboer per februar 2013.