22 Oct 2009

Musikkvideo

Nyeste oppgave på filmskolen er å lage en musikk video.

Vi har funnet ut av hvilken sjanger vi ønsker å lage musikk til. Rock eller Heavy metal eller elektronica metal.

Vi har også funnet ut av at vi vil lage en heftig nevekamp, matrix style. Det vil si to mennesker, man og kvinne med overnaturlig kraft. Ala vampyrer eller liknende.

Og i premissene til oppgaven skal vi bruke spesial effekter som grønnskjerm og miniatyr modeller.

.....

Men vi kan ikke for livet av oss finne ut av hvilken musikk vi skal bruke, eller hvilken bakgrunns histori vi skal lage.

Noen som har noen tips der ute?


Watch 500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE


Watch 500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE


Watch 500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE


Watch 500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE

10 May 2009

En rastløs tilværelse

Wow. Et år uten et eneste innlegg. Vel hva kan jeg si, jeg har hatt et hektisk år. Men kanskje jeg burde begynne å bruke denne bloggen mer.

Men jeg må innrømme at jeg ikke er helt sikker på hva jeg skulle brukt bloggen til. Noen ting ønsker man ikke å dele med verden, mens andre ting rett og slett ikke er interessant for andre en meg selv.

Men ok. Denne bloggen handler ikke om annet en det som skjer rundt meg og hva jeg personlig mener om ting som skjer rundt meg og i verden. Dette er jo det generelle temaet som går rundt på nettet for nesten alle bloggere.

Noen prøver så godt de kan og holde siden sin redaksjonell og aktuell. En tilværelse hvor de leker journalister og prøver sitt beste på å virke troverdige. Men sannheten til syvende og sist er at våre personlige meninger der det som til sist skinner igjennom.